Agency portofolio

Clienți și proiecte

Printre clienții noștri, se numără: Interbrands, Hobas, SmarTrike, Bambo Nature, Aquila, Hotel Afrodita (Bacolux Hotels), Megagen România și mulți alții.

Unul dintre proiectele cu care ne mândrim este platforma de management structuri sportive a Asociației Municipale de Atletism București.

Câteva puncte cheie din proiect:

 • 100% custom folosind ultimele tehnologii
 • dezvoltarea unui sistem de interogări performanțe sportivi asemenea unui BI
 • creare identitate vizuală, manual de brand
 • platforma este la nivelul celor mai mari federații sportive din lume
 • loading speed: sub 0.8 secunde

Domenii și industrii

Lucrăm cu beneficiari din orice domeniu sau industrie. Mai mult de atât, acolo unde expertiza noastră este depășită, vom solicita informații suplimentare beneficiarului sau vom externaliza către specialiști, bineînțeles, cu acordul beneficiarului.

Totuși, avem câteva domenii în cadrul cărora avem specialiști interni:

 • IT, Soluții Software, ERP, CRM
 • Crearea de site-uri destinate HoReCa și integrarea cu softurile beneficiarilor, alături de o firmă din grupul nostru: Maart Consiliere Afaceri.
 • Dezvoltare web pentru agenții de turism, site-uri de booking
 • Retail pe e-commerce pentru orice domeniu
 • Creare de platforme B2B pentru comerț cu reselleri și pentru vânzarea câtre firme
 • Creare site-uri de anunțuri și directoare firme, siteuri
 • Creare site de prezentare pentru imobiliare cu prezentarea proprietăților în regim single-property sau multy-property
 • Integrări de soluții pentru firmele care lucrează cu date (ex. market research)
 • Dezvoltarea de soluții software pentru management sportiv

Testimoniale

Am inceput colaborarea cu ei fara sa ma gandesc ca vom ajunge atat de departe (in timp si cu dezvoltarea proiectelor de promovare ale firmei).

La inceput am fost mai sceptica si putin neincrezatoare datorita majoritatii oamenilor de afaceri din Romania care stiu foarte bine sa-ti ia banii fara sa ofere mai nimic in schimb.

Din fericire m-am inselat. Relatia cu ei este una suportiva si benefica noua.

Ce am facut cu ei?

Site-uri, logo-uri si acum derulam o campanie ad-words, implementare de CRM pentru administrarea clientilor, ne-au creat pagini pe retele sociale si stiu ca le pot si administra.

Eu i-as alege inca o data si sunt sigura ca as face acest lucru cu mai multa incredere.

Multumesc echipei LocalSEO, celor pe care i-am cunoscut (Marius, Elena si Gabi) dar si celor pe care nu i-am cunoscut.

Succes in tot ce intreprindeti !

Andreea Zbarcea - Business Development Manager, Bazarul Verde


"Testimonial Marketing Strategic

Am inceput colaborarea cu echipa Marketing Strategic in 2011 si intentionam sa o mentinem in continuare, pe aceleasi fundamente. Initial am avut nevoie de o pagina de prezentare pentru brand-ul pe care il aducem in Romania – scutecele Bambo Nature. Echipa Marketing Strategic a creat un landing page pentru acest brand si s-a ocupat de traducerea continutului original si a eforturilor de promovare (campanie Adwords). Impactul eforturilor de a face cunoscut pe piata acest brand a fost unul pozitiv. De aceea, am apelat din nou la echipa Marketing Strategic, un an mai tarziu, pentru a crea site-ul www.bambonature.ro , cu informatii complete despre brand-ul Bambo Nature. Impreuna cu ei am creat si o campanie de marketing, vizibila pe site, care se numeste „Sadeste pentru viitor!” si incurajeaza oamenii sa ne contacteze pentru a primi (si sadi) ghinde de stejar si a promova conceptul ECO pe care se bazeaza brand-ul Bambo Nature. Cei de la Marketing Strategic ne-au propus si o campanie de postari pe pagina brand-ului de Facebook (creata tot de ei) care se va desfasura pe viitor si va pune in valoare proprietatile Bambo Nature, intr-un mod original.

Colaborarea noastra mi-a aratat ca echipa Marketing Strategic este un partener de incredere, implicat in eforturile de a ne creste vizibilitatea online, care a venit cu sugestii, idei, marketing si tehnologia necesara pentru a le realiza. Suntem multumiti de colaborarea noastra!"

Anca Iordan - Finance Director, Altimex Pro International


Reis Medical - Centrul Medical Smarald

Testimonial LocalSEO

„CentrulmedicalSmarald.ro este al doilea website pe care alegem sa il dezvoltam cu ajutorul echipei LocalSEO, dupa Reismedical.ro. Dar nu si ultimul, pentru ca mai avem si alte website-uri in plan.

Noi am ales temele pentru site-uri iar cei de la LocalSEO le-au implementat, au adaugat continutul si pozele si le-au optimizat pentru mobil. Apoi, au adaugat si codurile de Google Analytics pe ambele site-uri pentru a putea vedea traficul utilizatorilor.

Am lucrat cu Marius si m-a impresionat atentia lui asupra detaliilor si promptitudinea cu care ne-a livrat site-urile, in orizontul de timp stabilit. De aceea, avem in plan realizarea a inca trei site-uri impreuna.

Multumesc pentru realizarea acestor site-uri! „

Agatha Garban - Family Physician & Business Owner - Reis Medical & Smarald Medical Center

Implementarea noului site făcută de către echipa Local Seo ne-a impresionat prin promtitudine şi atentie la detalii.

Reis Medical


“Segmentul bussiness este, ca și societatea contemporană, definit de existența în spațiul virtual și pentru a fi în top este nevoie de o echipă de Digital Marketing puternică.

Deși colaborarea cu echipa Localseo este la început, suntem încântați să observăm cum aceasta se construiește pe o fundație solidă definită prin profesionalism, promptitudine și atenție pentru detalii.

Prin activitatea desfășurată, Localseo ne ajută să dezvoltăm și să îmbunătățim constant conexiunea cu oaspeții Bacolux Hotels, fiind întotdeauna pregătiți pentru a veni în întâmpinarea cerințelor și nevoilor de schimbare, atât de frecvente în domeniul hotelier.”

Victoria Căpruciu - Asistent Marketing, Bacolux Hotels


“Pentru dezvoltarea unui business de succes ai nevoie de parteneri dedicati. Colaborarea noastra cu echipa Marketing Strategic ne-a aratat faptul ca putem sa construim un magazin online (Shop Megagen) de la zero cu toate functionalitatile necesare unui mediu placut utilizatorilor. In prezent site-ul nostru ofera o experienta unica utilizatorilor datorita design-ului ales, a functionalitatilor implementate si desigur a informatiilor disponibile. Desigur, am ales si utilizarea campaniilor Google Adwords pentru cresterea notorietatii site-ului si generarea de conversii.

Dezvoltarea magazinului online este un proces continuu, mereu gasim imbunatariri de adus, iar echipa Marketing Strategic ne sustine mereu in toate demersurile noastre! “

Oana Iftemi, - Logistics Manager - MegaGen Dental Implant


“After analysing our online presence, we decided to adopt responsive design in order to better fulfill our client's expectations. Marketing Strategic helped us accomplish this goal. The new version is better than the last and we are convinced that this change will make a huge impact for our online presence.”

Clay Boyd - Regal Serve

Informații despre modul de lucru

Înainte de a începe un proiect, este necesar să cunoaștem OMUL. Relațiile de business au loc tot între oameni. Prima etapă a colaborării noastre va fi aceea a cunoașterii dintre parteneri.

Bineînțeles, o dată cu cunoașterea, noi vă vom înțelege și businessului în modul lui specific în care evoluează.

Din punct de vedere financiar, preferăm să oferim cotații transparente și foarte detaliate. Plățile se vor realiza într-un mod echilibrat pentru ambele părți în tranșe în funcție de specificul, mărimea și durata proiectului. Noi lucrăm cu mai multe tipuri de cotații în funcție de serviciile prestate, rapiditate în execuție, nivel al serviciilor solicitat, alocare/rezervare de resurse.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre noi, vă rugăm să ne contactați telefonic

La solicitarea unor documentații sau oferte complexe, cu un volum mare de muncă, vom solicita un avans pe care îl vom compensa în cadrul proiectului. Singurul rol al avansului este acela de protecție.

Oferim garanții de calitate la nivel contarctual. Deci, ne vom asuma returnări de sume dacă proiectele nu sunt finalizate în termenii solicitați. Garanțiile de funcționare se acordă în funcție de proiect și de mediul de producție pe care este instalat livrabilul.

Documentarea soluțiilor tehnice livrate

La noi, orice soluție tehnică (în mod special cele custom) vin la pachet și cu o documentație tehnică. Înțelegem și ne asumăm faptul că orice beneficiar al soluțiilor software are nevoie să primească soluția complet și cu documentația la pachet pentru momentul în care se decide să dezvolte in-house.

Noi vedem procesul de creare a documentațiilor pe 3 niveluri:documentație end-user, documentație pentru administratorul de sistem și documentație pentru dezvoltator (cea mai tehnică).

Totuși, un nivel mai detaliat al documentației va necesita și o cotație separată.

Există situații în care noi, la rândul nostru, trebuie să lucrăm cu documentațiile altor soluții sau ale altor dezvoltatori. De regulă nu cotăm suplimentar pentru aceste activități. Dar dacă această activitate depășește 10% din durata proiectului, atunci va fi necesară o cotație și pentru procesul de documentare.

Log activitate

Orice proiect al nostru este înregistrat în logul activităților. Pe baza acestui log, noi putem emite cotații de preț corecte pentru ambele părți. De asemenea, putem previziona durata de implementare pentru proiectele similare. Logul este și un mijloc de verificare și validare a activităților. Mai mult de atât, există beneficiari care au nevoie de un raport de lucru pentru deconturi în cadrul grupurilor lor de firme sau de la anumiți furnizori. Această practică poate fi întâlnită chiar și la vânzătorii acreditați local în anumite regiuni.

Sistem suport și help desk permium

Oferim un suport premium cu răspuns instant pe mail. Inboxul este chat-ul nostru. La nevoie, ne adaptăm și putem conversa cu beneficiarii și pe alte rețele sociale sau servicii de mesagerie.

De asemenea, avem un serviciu de suport online pe bază de tichete cu priorități.

Clienții cu mentenanță activă vor primi acces într-o platformă în care vor putea vizualiza logul activitășilor, stadiul proiectului, vor putea emite solicitări și vor putea urma pașii unei proceduri sau documentații. Modul primar de comunicare rămâne cel ales de dumenavoastră.

 • Cristal Suport Center - Help Desk, bazat pe tichete email
 • Chat Room pentru suport, conversație în timp real
 • Knowledgebase online - găsești informații despre problemele tale pe care le poți rezolva gratis
 • Trobleshooting online - ai o problemă? urmează pașii și este posibil să găsești soluția ușor