IT Project Management

Uneori, avem nevoie de soluții software atât de complexe întrucât simpla elaborare a cerințelor poate fi un proces complex. 

Managementul proiectelor IT presupune alegerea celei ami potrivite arhitecturi a bazei de date și punerea în evidență a capacității acesteia printr-un design care poate transforma radical modul în care sunt înțelese și utilizate datele. Cu aceeași structură a bazei de date, dar cu un design diferit, am putea avea aplicații diferite. Din acest motiv este bine să definim corect arhitectura abzei de date și să îi adăugăm valoare prin dessign și user experience.Sinergia Bază de Date - Design este un KPI de necontestat pentru calitatea unei soluții livrate.

Managementul unui proiect IT presupune și înțelegerea cerințelor specifice de business și traducerea lor în limbajul unui programator. Timpul ne-a arătat că există soluții software mai puțin reușite, livrate de alți furnizori, tocmai pentru că procesul de comunicare între cele două părți a fost unui anevoios.

Un Project Manager trebuie să găsească integrările cele mai potrivite, să identifice toate alternativele și să vină cu calea bătătorită către beneficiar.

La noi găsiți abordarea orientată spre finalizarea cu succes a proiectelor, oricât de complexe ar fi acestea.