Cloud Platforms

Noi construim mai mult decât site-uri web. Preferăm să ne numim agenție de dezvoltare aplicații cloud, pentru că asta facem.

Avem în portofoliu numeroase platforme web construite de la 0 sau pornind de la framework-uri consacrate precum CodeIgniter.

Tehnica noastră de programare se bazează pe orientarea code documentation-first pentru a oferi beneficiarilor toată flexibilitatea de care au nevoie. Mai mult de atât, documentarea muncii noastre, ne oferă chiar nouă un start rapid în dezvoltarea în continuare a noi funcții ce vă vor extinde paltforma.

Orice aplicație pe care o dezvoltăm se va construi pe un schelet în care am investit sute de ore de muncă, în know how și în active ce constau în scripturi. Acest lucru ne permite să dezvoltăm aplicații mult mai rapid și la un cost redus.

Platforma noastră permite gestionarea drepturilor de utilizare foarte fllexibil pentru fiecare secțiune în parte, cu alocare la utilizatori sau grupuri de utilziatori. De asemenea, am dezvoltat un sistem de autentificare cu 2 factori cu mai multe alternative. Modalitatea în care se resetează parolele este ISO compliant.